
آخرین اخبار
پورشه ۹۱۱ را شاید بتوان مشهورترین خودرو اسپرت آلمانی نامید که در طی چند دهه، توانسته حضور موفقی در بازار جهان داشته باشد. در بین نسلهای مختلف پورشه ۹۱۱، اتاق ۹۹۶ کمترین محبوبیت را بین طرفداران دارد که یکی از دلایل آن، چراغهای جلوی نیمرویی شکل است. طرفداران پورشه ۹۱۱ عقیده دارند که این سبک از چراغ جلو سبب شده تا عمل خنکسازی موتور همانند گذشته انجام نشود.
با این وجود، پورشه ۹۱۱ اتاق ۹۹۶ که امروز به آن خواهیم پرداخت، با تمامی نسخههای تولید شده متفاوت است. این پورشه ۹۱۱ کررا اتاق ۹۹۶، در اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی ساخته شد و به صورت سفارشی با بدنه ضد گلوله به تولید رسید. عمل ضد گلوله کردن این خودرو توسط پورشه انجام شد و اکنون این خودرو به عنوان بخشی از موزه پورشه، برای بازدیدکنندگان خودنمایی میکند.
پورشه فعالیت ساخت ۹۹۶ ضدگلوله را با تحویل خودرو اصلی آغاز کرد. این خودرو به رنگ فیروزهای است و همانند سایر مدلها از خط تولید اصلی خارج شد. سپس پرسنل پورشه شیشههای ضدگلوله با ضخامت ۲۰ میلیمتر را روی این خودرو نصب کردند که به طور خاص برای این مدل ساخته شده است.
نتیجه ناخواسته نصب این شیشههای ضدگلوله ضخیم، ایجاد عایق حرارتی و صوتی داخل کابین است به نحوی که حرارت از کابین خودرو خارج نمیشود و صداهای مزاحم نیز به کابین وارد نمیشوند. فضای داخلی خودرو بدون تغییر باقی مانده و تنها سانروف به دلایل امنیتی از بدنه خودرو حذف شده است.

برای ساخت بدنه ضدگلوله، پورشه فولادهای سنگین را کنار نهاد و به جای آن از Dyneema اشاره کرد که به اندازه فولاد وزن دارد اما قابلیت جذب ضربات آن بسیار بیشتر است. استفاده از Dyneema سبب شده تا هیچ تغییر ظاهری میان این پورشه ۹۱۱ و سایر پورشههای اتاق ۹۹۶ مشاهده نشود.
مطابق آزمایشهای انجام شده توسط پورشه، این ۹۹۶ ضدگلوله میتواند در برابر تیرهای شلیک شده از اسلحه دستی ۹ میلیمتری یا هفت تیر ۰٫۴۴ مگنوم مقاومت کند. با این حال افزودن شیشهها و پنلهای بدنه جدید، موجب افزایش وزن خودرو شده است. یک پورشه ۹۱۱ اتاق ۹۹۶ معمولی ۱۳۱۷ کیلوگرم وزن دارد اما این نسخه خاص ضد گلوله، ۲۷۲۲ کیلوگرم وزن داشته و حدود یک تن سنگینتر است. علی رغم افزایش وزن، پیشرانه این خودرو بدون تغییر باقی مانده و همچنان همان موتور ۳٫۴ لیتری شش سیلندر تخت با ۲۹۶ اسببخار قدرت و ۳۵۰ نیوتنمتر گشتاور مجهز است. پروژه تولید انبوه پورشه ۹۱۱ ضدگلوله به دلیل هزینه بسیار زیاد و تقاضای اندک در نهایت متوقف شد.